Jäsenkirje 12/2018

19.12.2018

Helsingin Yrittäjänaiset ry

Jäsenkirje 12/2018

 1. Puheenjohtajan terveiset

 2. Uusi hallitus valmiina

 3. Uudet jäsenet

 4. Tapahtumat

 5. Huoneisto

 6. Seniorit

 7. Muut asiat


1. Puheenjohtajan terveiset


Todelliset arvot ohjaavat toimintaa ja auttavat päätöksenteossa


Haluamme olla avoin, arvostettu, osallistuva ja osallistava. Nämä ovat yhteiset, Suomen Yrittäjänaisten arvot. Keskusteluiden, toistemme tuntemisen ja kohtaamisten kautta tulevat arvomme näkyviksi ja kuuluviksi. Tiukan paikan tullen ja vaikeiden päätösten keskellä arvot ovat se tuki ja maaperä, jotka ohjaavat toimintaamme ja päätöksentekoa.


Arvojen avulla reagoimme myös muuttuviin, uusiin tilanteisiin ja haastavatkin asiat voidaan hoitaa mallikkaasti, kun arvot on todella sisäistetty. Yhteisistä asioista on käyty keskusteluja ja päätöksiä tehty. On ollut hieno todeta, että arvomme toimivat myös arjessa. Liittokokouksessa äänestyksen tulos oli selkeä.


Maassa on nyt rauha ja ihmisillä hyvä tahto!


Jaana Koskinen

puheenjohtaja  

jaana.koskinen@ajantieto.fi

puh. 040 569 3500


Kiitos Seija!


Seija Estlander on toiminut Suomen Yrittäjänaisten hallituksessa kymmenen vuotta, joista viisi vuotta puheenjohtajana ja sitä ennen meidän omassa Helsingin Yrittäjänaisten hallituksessa.


Seijan luovuttaessa vuoden 2019 alusta tehtävät uudelle Liiton puheenjohtajalle Tiina Koskelle haluamme lämpimästi kiittää Seijaa uutterasta ja upeasta työstä yrittäjänaisten hyväksi. Konkreettisena asiana Seijan puheenjohtajuuden aikana toteutui 2 500 euron kertakorvaus äitiyslomalle lähtevän työnantajalle.


Tästä on hyvä jatkaa edunvalvontaa. Seija listaa: tarvitaan perhevapaauudistus, yrittäjän eläkejärjestelmän korjaus  unohtamatta veropolitiikkaa ja arvonlisäverovelvollisuuden alarajan nostamista EU-reilaan. Seijan omia sanoja lainaten: “Akkojen asioita eivät pistä reilaan muut kuin akat itse!”


Tästä työstä iso kiitos meiltä kaikilta!


Nähdään Seija ja kaikki jäsenet HYN tapahtumissa vuonna 2019!

2. Uusi hallitus valmiina

Helsingin Yrittäjänaiset on sääntömääräisessä syyskokouksessaan 20.11.2018 valinnut hallituksen vuodelle 2019

Kuvassa vasemmalta: Soile Viita, Ulrika Larpes, Jaana Koskinen, Tuula Maunula, Kira Tiivola


Helsingin Yrittäjänaiset ry:n hallitus 2019Me kaikki olemme täällä Sinua varten.  Otathan yhteyttä, anna palautetta, ideoita ja vinkkejä. Tehdään yhdistyksestämme merkityksellinen ja toimiva meille kaikille.


4. Uudet jäsenet 29.10.2018


Uudet jäsenet hyväksyttiin hallituksen kokouksessa 30.11.

 1. Pirjo Karjalainen, TE-keskus
 2. Riikka Lohikoski, SRV
 3. Marita Malmström, Tmi OivatJalat
 4. Leena Rössi, Moderno e Elegante Oy

Tervetuloa joukkoomme, toivottavasti tapaamme jäsentapahtumissa!

Kannattaa liittyä myös Helsingin Yrittäjänaisten facebook ryhmään eli klikkaa https://www.facebook.com/helsinginyrittajanaiset/?ref=settings ja liity mukaan.


5. Tapahtumia

Tammitreffeillä tavataan


Aika: 17.1.2019 kello 17.30 - 20

Paikka: Uudenmaankatu 23 A 2

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Tammitreffeilla_tavataan_0789Johtava lääkäri, Asemanpuiston Lääkärikeskus Oy, yrittäjä Merja Augustin


Lääkäriaseman omistaja yrittäjä Merja Augustin tulee alustamaan illan, jonka teemana on hyvä, parempi ja vaivaton arki. Se käsittelee naisten hyvinvointia ja elämän laatuun vaikuttavia asioita. Tiesitkö, että yrittäjätkin pääsevät Kelan maksamille kuntoutuskursseille. Siellä liikutaan, syödään hyvin ja mikä parasta solmitaan elinikäisiä ystävyyssuhteita. Haluaisitko kuulla asiasta enemmän?

Tule kuuntelemaan Merjaa!

Saat mukaasi arjessa toimivia hyvinvointiasi edistäviä vinkkejä.

Tervetuloa keskustelemaan, verkostoitumaan ja nauttimaan iltapalaa yhdessä.


Kirjoittaminen osana liiketoimintaa

Aika: ti 5.3.2019 kello 15.00-18.00

Paikka: Uudenmaankatu 23 A 2

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Kirjoittaminen_osana_liiketoimintaa_0179

KiLu-klubin supersuosittu kirjoittamiskoulutus saa jatkoa! Helmikuussa teemoina ovat oikeakielisyys ja kirjoittaminen osana liiketoimintaa. Olemme saaneet toiveita juuri oikeakielisyyden käsittelemisestä, joten sitä on nyt tarjolla toiminnan ja huumorinkin avulla. Teemme iltapäivän aikana Kielikellon pikatestejä ja ihmettelemme kielikukkasia yhdessä. Tavoitteena on, että jokaiselle tarttuu iltapäivästä jotakin sellaista mukaan, jota voi heti hyödyntää omassa kirjoittamisessaan – esimerkiksi yritysesittelyn kirjoittamisessa omalle verkkosivustolle. Tarjolla on siis iloista pilkunviilausta kaikille. Koulutuksesta vastaa kustannustoimittaja ja kirjoittamiskouluttaja Päivi Koivisto.


Lisäksi koulutuksessa on mukana yrittäjävieras, joka kertoo kirjoittamisen ja yritystoiminnan nivomisesta yhteen omalla kohdallaan. Keskustelemme yhdessä siitä, miten monilla tavoin kirjoittamisen voi liittää osaksi yritystoimintaa. Milloin esimerkiksi blogi voi toimia yritystoiminnan tukena? Mitä kirjan kirjoittaminen vaatii ja mitä asioita laajempaa tekstiä suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon? Kirjan tekeminen vie reippaasti aikaa, mutta se voi myös avata yritystoimintaa uusiin suuntiin.

Tehokas tekstipaja

Aika: ti 7.5.2019 kello 15.00-18.00

Paikka: Uudenmaankatu 23 A 2

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä 23.4. mennessä 3-5 sivua tekstiä Päivi Koivistolle osoitteeseen pakoivis@gmail.com


Lämpimän vastaanoton saanut tekstipaja jatkuu toukokuussa. Nyt on uudestaan mahdollisuus laittaa itsensä likoon! Mukaan ovat tervetulleita niin syksyllä 2018 mukana olleet kuin kaikki muutkin.


Osallistuminen tapahtuu seuraavasti: lähetä Päivi Koivistolle 3-5 liuskaa tekstiä 23.4. mennessä. Teksti voi olla yritysesittely, myyntiteksti, asiakaskirje, blogi, kirjaehdotus kustantajille tai kaunokirjallista tekstiä. Voit lähettää mitä tahansa kirjoittamaasi itsellesi ajankohtaista tekstiä. Kaikki tekstilajit siis käyvät. Jos lähetät kaunokirjallista tekstiä, niin sitä voi laittaa 5-10 liuskan verran, jotta tekstin tyyli käy paremmin ilmi. Päivin sähköpostiosoite on: pakoivis@gmail.com


Teksteihin saa kommentteja Päivi Koivistolta yhteisesti koulutustilaisuudessa ja lisäksi henkilökohtaisesti sähköpostilla. Edellisessä koulutuksessa teksteihin tuli hyviä parannusehdotuksia myös muilta osallistujilta.


Merkitse molemmat kirjoittamiskoulutukset kalenteriisi ja tule mukaan! Lisää tietoa lähempänä koulutuksia. Koulutukset ovat yhdistyksen kaikille avointa KiLu-toimintaa eli kirjoittamis- ja lukemisintoa edistävää toimintaa. Lisätiedot: katarina@slapmedia.com puh. 040 5584467

Lähdetkö matkalle keväiseen Gdanskiin Puolaan?

Itämeren rannikon helmi Gdansk, on upea kohde, jonka valttina on monipuolinen ja kaunis vanha keskusta. Kauniisti entisöidyt julkisivut, värikäs historia, kulttuuritarjonta ja paikallinen tunnelma tekevät Gdanskista suositun kohteen. Gdansk, Sopot ja Gdynia muodostavat yhdessä kolmoiskaupungin.


Lähtö: 27.3. Helsinki - Gdansk 07.45 – 08.45
Paluu: 31.3. Gdansk - Helsinki 09.25 – 12.30
Ilmoittautuminen: info@resviaria.fi / Jaana Sinisalo / puhelin 050 354 3063

Hinta on 750 € (20 osallistujaa jos tulijoita on enemmän hinta pienenee) sisältää:

 • Finnairin lennot Helsinki -Gdansk- Helsinki turistiluokassa
 • 4 yön majoitus aamiaisella
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset ohjelmaa varten ke ja to (puoli päivää)
 • Suomenkielinen opaspalvelu kuljetuksille ja retkillä
 • 2 lounas ja 2 kolmen ruokalajin illallista
 • suomenkielisen oppaan palvelut
 • lentokenttämaksut, verot ja arvonlisäverot

Ilmoittautuminen: info@resviaria.fi / Jaana Sinisalo / puhelin 050 354 3063

Tervetuloa!

 

6. Huoneisto Uudenmaankatu 23 A 2

Huom!   Helmikuussa tapahtuvista vuokrauksista jäsen saat -50% hinnoista.


Järjestätkö asiakastapahtuman, kokouksen,  seminaarin tai sukujuhlat?

Vuokraa Sali n. 50 henkilön tapahtumiin jai pienemmät neuvottelutilat Rauhan ja Olgan, kun tarvitset tilaa 10 - 20 hengelle ja vaikka lyhytaikaiseen käyttöön. Pienemmät tilat sopivat mainiosti esim.  1 - 3 tunniksi ja hinta on myös sopiva 150 € / 3 h kerta. Muut hinnat ja tiedot https://www.helsinginyrittajanaiset.fi/7


Huoneistohoitajamme yhdistyksen jäsen Anna-Liisa Uskali, LKV jatkaa vuoden 2019 menestyksellistä vuokraustoimintaa. Anna-Liisan tavoittaa numerosta 050 559 6888 ja sähköposti vuokrausasioissa on helsinkihuoneisto@yrittajanaiset.fi.
Muistathan jäsenedun - 10 % vuokraushinnoista. Lisää tietoa: https://www.helsinginyrittajanaiset.fi/7


7. Seniorit

Seniorit aloittavat vuoden 2019 tapaamisella huoneistollamme.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset senioreiden vetäjälle Marjatta Koppiselle

 p.  0400 893 311                                                                    Hyvä lahjaidea jouluksi tai muuten vain ilahduttamaan vaikka yrittäjäystävää on yhdistyksemme oma upea tarinallinen historiikki, ”Tarinoita vahvoista naisista - Helsingin Yrittäjänaisten taival 1947-2017.


Kirjan tilaukset: hinta 35 €, tilille Helsingin Yrittäjänaiset ry Nordea FI97 1745 3000 0956 97, viite 13. Viestikenttään tilaajan nimi. Postituskulut lisätään tarvittaessa.

  Lisätietoja: helsinki@yritttajanaiset.fi

9. Muut asiat

Ihanat Paula Hjelt-Putilin Kulttuuriklubin vetäjä ja Katarina Blomqvist KiLu -klubin vetäjä jatkavat vuoden 2019. Osallistutaan innolla 2019 tapahtumiin, jossa heitä tapaamme.


paula.jpgOlethan Helsingin Yrittäjänaisten -ryhmän jäsen Facebookissa?

Liity mukaan saat näkyvyyttä yrityksellesi https://www.facebook.com/groups/helsinginYN/     

Membook on Suomen Yrittäjänaisten ylläpitämä jäsenrekisteri, josta itse pääset vaihtamaan salasanasi, yhteystietosi, maksamaan jäsenmaksun  ja saat yrityksesi tietoja näkyviin HYN kotisivuille.

Löydätkö  yrityksesi Helsingin Yrittäjänaisten Markkinapaikasta? Tsekkaa tästä linkistä http://www.yrittajanaiset.fi/yhdistys/helsingin-yrittajanaiset-ry/


Ohje jos tiedot eivät löydy: kirjaudu sisään Membookiin tästä linkistä  https://secure.membook.fi/#/account/login sähköpostiosoitteellasi ja antamallasi salasanalla (voit pyytää uuden jos unohtunut)→ valitse Yhteisösi (=H:gin Yrittäjänaiset)→ jäsentiedot → lisätiedot


Ostetaan toistemme palveluita ja tuotteita!

Jos on teknisiä ongelmia ota yhteyttä helsinki@yrittajanaiset.fi opastamme henkilökohtaisesti.Ja me toivotam ja me toivotam...

Seuraava jäsentiedote ilmestyy  19.1.2019


Helsingin Yrittäjänaiset ry:n hallituksen puolesta

Tiedottaja

Päivi Peltomaa, puh. 040 5811 723. paivi.peltomaa@lymfahoito.fi
21.11.2019Marraskuun jäsenkirje 10/19
19.11.2019Helsingin Yrittäjänaiset ry:n uusi hallitus
24.10.2019 20:00Vuoden 2019 Helsingin Yrittäjänaiseksi
06.10.2019Liekeissä
24.09.2019Jäsenkirje 8
23.08.2019Jäsenkirje 7
14.06.2019Jäsenkirje 6
14.05.2019Jäsenkirje 5
23.04.2019Jäsenkirje 4
25.03.2019Jäsenkirje 3

Siirry arkistoon »