Juhlamatka 10.11.–21.11.2022

Guadeloupe & Martinique – Ranskan Karibia 13 vrk 10.11.–21.11.2022

Guadeloupe ja Martinique Karibialla ovat Ranskan merentakaisia departementteja ja siten osa EU:ta. Upeista rannoistaan tunnetut saaret ovat säilyttäneet vahvan ranskalaisen luonteensa: tyylikkäissä boutique-hotelleissa ja tasokkaissa bistroissa ja ravintoloissa yhdistyvät ranskalainen ruokakulttuuri ja afrokaribialainen rentous.

Matkalla tutustutaan molempien saarten luontoon ja historiaan, vieraillaan rommitislaamolla ja kahvi- ja kaakaoplantaasilla, nautitaan paikallisen keittiön herkuista, purjehditaan ja snorklataan Karibianmeren turkoosissa vesissä samalla rennosti verkostoituen sekä tavataan paikallisia naisyrittäjiä ja kuullaan heidän tarinansa. Saarelta toiselle siirrytään meritse upeissa maisemissa.

Ilmoittautuminen:

Matkalle mahtuu mukaan 20 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautumisen deadline on 28.2.2022.

Ilmoittaudu suoraan vastuulliselle matkanjärjestäjälle, jäsenyrityksellemme Starlight Tours Kaukomatkoille osoitteeseen sales@starlighttours.fi tai puhelimitse numeroon 020 761 9740.

Liitä varaukseen mukaan koko nimesi (kuten passissa) ja syntymäaikasi. Huom! Matka on tarkoitettu vain Helsingin Yrittäjänaisten jäsenille, mutta jokainen jäsen on oikeutettu ilmoittamaan mukaan matkalle yhden vieraan/puolison.

Matkan hinta ja maksuehto:

Matkan hinta jaetussa kahden hengen huoneessa on 3 765,00 EUR per henkilö ja yhden hengen huoneessa 4 439,00 EUR per henkilö. Matkan varausmaksu on EUR 650,00 per henkilö. Loppumaksun eräpäivä on 1.9.2022.

Oletusmaksutapa on laskutus. Luottokorttimaksu (VISA, MC) on mahdollinen PayTrail-maksupalvelun suojatulla verkkomaksulla. Luottokorttimaksuihin lisätään maksunvälittäjän provisio, 2,5 % maksetusta summasta.

Peruutusehdot:

Mikäli matkustaja peruuttaa matkan 26.2.2022 mennessä, peruutus on maksuton (pl. mahdolliset luottokorttiprovisiot).Peruutuksesta ajalla 27.2.–30.8.2022 peritään peruutuskuluina ennakkomaksun osuus.Peruutuksesta ajalla 31.8.–1.10.2022 peritään peruutuskuluina 50 % matkan hinnasta.Peruutuksista 2.10.2022 jälkeen ei makseta hyvitystä.

Matkustusdokumentit:

Koska saaret ovat osa Ranskaa ja EU:ta, matkalle ei vaadita viisumia ja riittää, että passi on voimassa matkan ajan. Valuutta molemmilla saarilla on euro, ja luottokortit käyvät yleisesti. EU-statuksen johdosta myös puhelut ja mobiilidata laskutetaan saarilla aivan kuten Manner-Ranskassa. Ranskan saarilla ei esiinny malariaa eikä rokotusta vaativia trooppisia tauteja.

Covid:

Matkalle vaaditaan voimassa oleva EU:n koronarokotustodistus täydestä rokotussarjasta. PCR-testiä ei vaadita Suomessa asuvilta EU-kansalaisilta.

Matkavakuutus:

Suosittelemme ehdottomasti kattavan ja peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista ennen matkaa. Esimerkiksi If-matkavakuutus takaa korvauksen koronataudin aiheuttamissa peruutuksissa sekä korvaa sairaalahoidon, kotiinkuljetuksen ja karanteenin EU-alueella.

Lennot ja matkatavarat:

Lennot matkalla ovat Air Francen koneilla ja yhdellä vaihdolla Pariisissa mennen tullen (Charles de Gaulle). Matkan hintaan sisältyy yksi 23 kg:n matkalaukku ruumaan sekä käsimatkatavara 8 kg. Lentoon sisältyvät myös ateriat ja juomat pitkillä lennoilla, kahvi ja tee sekä välipala Euroopan sisäisillä lennoilla.

Lentoaikataulu:

Lähtö Helsinki-Vantaalta 10.11.2022 klo 06.25, saapuminen Guadeloupelle klo 18.30.

Lähtö Martiniquelta 20.11.2022 klo 20.20, saapuminen Helsinki-Vantaalle 21.11.2022 klo 16.25.

Laiva:

Laiva Guadeloupen ja Martiniquen välillä on L’Express Des Ilesin kaksirunkoalus, joka täyttää Ranskan turvallisuusmääräykset. Merenkäynti reitillä on tähän aikaan vuodesta hyvin rauhallinen ja tyyni. Laivamatka kestää noin 4 h (klo 10.00–14:.5). Halukkaille voidaan järjestää korvaava lento Guadeloupelta Martiniquelle. Sen hinta kuljetuksineen on noin 500 EUR per henkilö.

Majoitus:

Majoitus matkalla on 4 tähden hotelleissa yhden tai kahden hengen huoneissa. Hotelliaamiainen sisältyy matkan hintaan, samoin muut mainitut ateriat ja tarjoilut. Ruokajuomat, minibaari ja muut henkilökohtaiset kulut eivät sisälly hintaan.

Guadeloupella majoitus on saaren upealla, suojaisella ja rauhallisella luoteisrannikolla omalla rannallaan sijaitsevassa Langley Resort Fort Royal -hotellissa. Huonekategoria on “Sea View Room”.

https://www.langleyhotels.eu/en/our-hotels/resort-fort-royal

Martiniquella hotelli Le Bakoua sijaitsee niin ikään rannalla, saaren länsirannikolla suojaisessa lahdenpoukamassa lähellä saaren kauneimpia rantoja. Huonekategoria on “Superior Room”. Lähtöpäivänä huoneet ovat käytössä lentokenttäkuljetukseen (klo 17.00) saakka.

Matkaohjelma:

MA 10.11.2022
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoaseman uudessa 2-terminaalissa matkanjohtajan johdolla. Aamulla Air Francen lento Helsingistä Pariisin kautta Point-a-Pitreen Guadeloupelle. Vastaanotto lentokentällä ja kuljetus rantahotelliin, jossa kevyt iltapala.

TI 11.11.2022
Päivä vapaata ohjelmaa ja verkostoitumista hotellilla. Illalla kuljetus tasokkaaseen karibialais-ranskalaiseen ravintolaan ja tervetuliaisillallinen. Illan päätteeksi kuljetus hotellille.

KE 12.11.2022
Opastettu tutustuminen Guadeloupeen, vierailu kansallispuistossa ja rommitislaamolla sekä lounas matkan varrella. Ilta vapaata ohjelmaa.

TO 13.11.2022
Verkostoitumispäivä hotellilla. Halukkaille kierros golfia. (Kuljetus St. Francoisen golfkentälle, varustevuokra ja green fee maksetaan erikseen.)

PE 14.11.2022
Verkostoitumispäivä hotellilla. Mahdollisuus mm. vesiurheiluun, kokoustilojen käyttöön.

LA 15.11.2022
Aamulla aikainen nouto hotellilta ja kuljetus Point-a-Pitren satamaan, jossa nousu L’Express des Ilesin alukseen ja purjehdus upeissa maisemissa Karibianmerellä Montserratin ja Dominican saarten välitse Martiniquelle. Laivalla on ravintola ja baari sekä mukavat istumapaikat. Perillä vastaanotto ja kuljetus rantahotelliin. Ilta vapaata ohjelmaa.

SU 16.11.2022
Opastettu tutustuminen Martiniqueen, vierailu mm. museoplantaasilla kaakaon ja kahvin viljelyyn tutustuen. Lounas matkan varrella. Illalla tervetuliaisillallinen ja suomalaisen, Martiniquella asuvan naisyrittäjän esitelmä matkailuyrittämisestä Karibialla.

MA 17.11.2022
Verkostoitumispäivä hotellilla. Halukkaille kierros golfia. (Kuljetus Martinique Golf Course & Country Clubille, varustevuokra ja green fee maksetaan erikseen.)

TI 18.11.2022
Katamaraaniristeily Martiniquen upealla länsirannikolla, mahdollisuus nähdä delfiineitä ja valaita ja snorklata. Lounas ja virvokkeita risteilyn aikana.

KE 19.11.2022
Verkostoitumispäivä hotellilla.

TO 20.11.2022
Päivä vapaata ohjelmaa, huoneet käytössä iltapäivään saakka, jolloin kuljetus lentokentälle ja lento Pariisin kautta Helsinkiin.

PE 21.11.2022
Saapuminen Helsinkiin iltapäivällä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä:

Starlight Tours on vuonna 2007 perustettu yksilöllisesti räätälöityihin kaukomatkoihin ja eksoottisiin matkakohteisiin erikoistunut matkanjärjestäjä. Starlight Tours tarjoaa luksushotelleja, safareja, yksityisiä kiertomatkoja sekä hää- ja vihkimatkoja yli 175 valtiossa kautta maailman. Palveluihin kuuluvat myös expat- ja viisumipalvelu, räätälöidyt ryhmämatkat yrityksille ja järjestöille sekä yritysvierailut ja kohdetutustumiset. Starlight Tours on Helsingin Yrittäjänaiset ry:n jäsen.

Starlight Tours Kaukomatkat, Mechelininkatu 16 (katutaso), 00100 Helsinki
starlighttours.fi
sales@starlighttours.fi
FB: starlighttoursfinland
Asiakaspalvelu: 020 761 9740