Helsingin Yrittäjänaiset

Iloa • ideoita • energiaa • osaamista yrittämiseen

Vireä yhdistyksemme toimii yrittäjinä olevien ja yrittäjyyttä edistävien naisten etujärjestönä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Erityisesti myös espoolaiset yrittäjänaiset ovat tervetulleita mukaan – Espoossahan ei ole omaa Yrittäjänaisjärjestöä, joten rohkeasti mukaan vaan! Meillä on jäsenyrityksiä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Haluamme tuoda ideoita, iloa, energiaa ja osaamista yrittämiseen.

Tarkoituksenamme on parantaa naisyrittäjien kannattavan liiketoiminnan yleisiä edellytyksiä pääkaupunkiseudulla sekä edistää yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yrittäjänaisten välistä yhteistyötä. Panostamme myös hyvinvointiin ja koulutukseen ja autamme ja tuemme toisiamme kaikin tavoin. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet!

KOULUTUKSET ja TAPAHTUMAT löydät ylänavikaatiosta, kohdasta 'Tapahtumat'. Tutustu ja osallistu. Päivitämme tänne lisää tapahtumia viikottain.

Pysy kuulolla, kerromme pian lisää esim ns. Vaikuttaja-päivästä, jossa sinulla on mahdollisuus vierailuun Juhlahuoneistollamme Uudenmaankatu 23, vaikket vielä olisi jäsenkään. Tarjolla verkostoitumista, sparrausta, inspiraatiota ja koulutusta. Jäsenille tarjoamme lisäksi keittolounaan. Jäsenillemme on myös monia muita omia jäsenetuja. Tervetuloa mukaan!

Seuraathan meitä: IG > @helsinginyrittajanaiset • FB > Helsingin Yrittäjänaiset ry