Vuokraa Helsingin Yrittäjänaisten Sali

Helsingin Yrittäjänaisten omistama arvohuoneisto sijaitsee Helsingin keskustassa. Huoneiston tyylikäs ja tilava Sali soveltuu noin 50 hengen juhliin, kokouksiin, koulutuksiin, seminaareihin ja neuvotteluihin. Vuokraajan ei tarvitse olla seuran jäsen.

astiasto

Salin varustelu

Salissa on kokouksia ja ruokailua varten tuolit ja pöydät 50 hengelle, kannettava tietokone, Wifi, videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja CD-soitin. Salin lisäksi voi vuokrata ryhmätyötiloja. Saliin astutaan sisään upeasta empire tyylisestä eteisaulasta ja ulkovaatteille on oma naulakkotila.
Isossa keittiössä on paljon laskutilaa, suuri jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, astianpesukone ja täydellinen uusittu, astiasto 65 hengelle.

Huoneistoa vuokrataan arkisin ja viikonloppuisin kello 9–21 välisenä aikana. Huoneiston vuokraajan kannattaa olla tietoinen, että huoneiston lattia ei kestä tanssimista. Huoneisto on remontoitu alkuvuodesta 2013. Remontin yhteydessä kaikki pinnat on uudelleen maalattu ja sisustettu talon henkeen sopivaksi.

Erottajan parkkihalli on Uudenmaankatua lähellä.

Osoite: Uudenmaankatu 23 A 2, Helsinki

Helsingin Yrittäjänaisten Salin vuokrahinnat

Päivävuokra 09.00 - 16.00 350 euroa

Iltavuokra 17.00 - 21.00 285 euroa

Koko päivä 09.00 - 21.00 420 euroa

Lisäksi ryhmätyötiloja, kysy!

Helsingin Yrittäjänaiset ry ei ole arvonlisäverovelvollinen, vuokra hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa.

Huoneistovastaava
Anna-Liisa Uskali
sähköposti:
helsinkihuoneisto@yrittajanaiset.fi

puhelin:
+358 (0)50 559 6888


Kuvia salista

Kuvia salongista

Helsingin Yrittäjänaisten huoneiston pohjapiirros

Tilojemme vuokraajana saat Helsingin Yrittäjänaisten alennuksen:

Albertinkadulla sijaitsee ihastuttava italialaishenkinen hotelli ja ravintola. Hotelli on lähellä Uudenmaankatua ja Helsingin yrittäjänaiset ry:n tiloja.Original Sokos Hotel Albertiin, osoite Albertinkatu 30, Helsinki. Kyseiseen hotelliin on sopimushinta, jonka saat mainitessasi Helsingin yrittäjänaiset ry:n.