Tarvitsetko rauhallista tilaa keskeltä Helsinkiä?

Osoite on Uudenmaankatu 23 A 2, kun haluat tapahtumallesi vaikuttavat puitteet tai haluat sytyttää tiimisi liekkeihin ja sukeltaa etsimään helmiä.

Olemme uusineet huoneistomme kaluston ja pystymme nyt vuokraamaan tilaa erilaisiin yrityksen tai yksityishenkilöiden tarpeisiin. Innostuitko? Hyvä, ota yhteyttä sopiaksesi vierailusta luonamme. Se onnistuu parhaiten sähköpostilla helsinkihuoneisto@yrittajanaiset.fi . Vuokraajan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Tutustu alla oleviin tiloihin: Sali, Rauha ja Olga uskomme, että löydät oman helmesi.

Valitse Sali, kun järjestät seminaareja, kick-offit, rippijuhlat, ristiäiset, muistojuhlat tai tapahtuman n. 50 hengen tarpeisiin. Salin varusteluina on katossa oleva tykki, Wifi, mukavat tuolit ja valkoiset pöydät. Buffet-tarjoiluun sopiva pöytä ja verkostoitumiseen korkeita pyöreitä pöytiä (kuva alla). Isossa keittiössä onnistut tarjoilujen kanssa joko itse tai ota catering avuksesi (jäsenistössämme on useita erilaisiin tarpeisiin sopivia, joita voimme suositella).Rauha on neuvottelutila (kuva alla), joka nimensä mukaisesti on arvokas tyyssija kohtaamisiin ja tarjoaa siihen mukavia nojatuoleja, sohvan ja upean ison pöydän. Rauha sopii 5 - 20 henkilön tapahtumiin.


Olga on hyvä valinta, kun tarvitaan alle 10 hengen tila. Siellä onnistuu kokous, pienryhmän työskentely, ideamyrskyt, neuvottelut, taloyhtiön johtokunnan kokoukset, you name it.


Isossa keittiössä on paljon laskutilaa, suuri jääkaappi, keittolevyt, kahden keittimen nopea iso kahvinkeitin, nopea 5 minuuttia / pesu astianpesukone ja täydellinen uusittu, astiasto 65 hengelle.


Tervetuloa peremmälle! Huoneistoon astutaan sisään upeasta empiretyylisestä eteisaulasta.


Ulkovaatteille on oma naulakkotila.

Huoneistoa vuokrataan arkisin ja viikonloppuisin kello 9–21 välisenä aikana. Huoneiston vuokraajan kannattaa olla tietoinen, että huoneiston lattia ei kestä tanssimista. Huoneisto on remontoitu alkuvuodesta 2013. Remontin yhteydessä kaikki pinnat on uudelleen maalattu ja sisustettu talon henkeen sopivaksi.

Pysäköintiin on Erottajan parkkihalli lähellä Uudenmaankatua.

Osoite: Uudenmaankatu 23 A 2, Helsinki

Helsingin Yrittäjänaisten huoneiston vuokrahinnat:

Päivävuokra kello 9 - 16 on 385 euroa
Iltavuokra kello 17- 21 on 315 euroa
Koko päivä 9 - 21 on 460 euroa
Ryhmätyötiloja voi vuokrata nyt ensimmäistä kertaa myös lyhytaikaiseen käyttöön, pyydä tarjous!

Jäsenalennus on -10%.

Varaa huoneistonsiivous etukäteen vuokrauksen yhteydessä, kysy tarjous!

Helsingin Yrittäjänaiset ry ei ole arvonlisäverovelvollinen, vuokrahintoihin ei lisätä arvonlisäveroa.

Sovi huoneiston näytöstä ja vuokrauksista Huoneistovastaavan
Anna-Liisa Uskalin kanssa


sähköposti:
helsinkihuoneisto@yrittajanaiset.fi

puhelin:
+358 (0)50 559 6888