Tapahtumavuosi 2021


VUODEN 2021 MUKAVIA TAPAHTUMIA : )

Waltteri Torikan joulukonsertti ti 21.12.2021 klo 19

Aika: tiistai 21.12.2021 klo 19.00

Paikka: Johanneksenkirkko

Karismaattinen baritoni Waltteri Torikka tekee odotetun joulukiertueen. Natale – Oi jouluyö -kiertueella on luvassa tuttuja joululauluklassikoita, Waltterin Sydämeni joulu -albumin kappaleita ja tunnelmaan sopivia maistiaisia mm. Toivo-albumilta.

Joulukiertueelle Torikan kanssa lähtevät Juha Savela (kitara), Markus Pajakkala (puhaltimet ja lyömäsoittimet) ja Eero Ignatius (kontrabasso).

Tapahtuman omavastuu on 15 €, joka maksetaan tilille FI97 1745 3000 0956 97 / Helsingin Yrittäjänaiset ry. Kirjoita viitteeksi Joulukonsertti / osallistujan nimi. Mahdollisen peruutuksen sattuessa omavastuuta ei palauteta. Ilmoittaudu täällä:https://forms.gle/2ywyGi6WLwfRLcos8


Pikkujoulut pe 10.12. klo 18–24

Tip tap! On taas aika kokoontua yhteen ja juhlistaa joulukauden starttia!

Tänä vuonna vietämme pikkujouluja oman jäsenemme ravintolassa Happy Friendsissä Espoon Niittykummussa (Kappelikuja 6). Pääset perille kätevästi esimerkiksi metrolla (AB-lippu).

Huom! Edellytämme ennakkoilmoittautumista ja koronapassia. Ilmoittaudu mukaan täällä:

https://forms.gle/h8NTjcSU7HzNZZMq7

Aika: 10.12.2021 klo 18–24

Paikka: Happy Friends, Kappelikuja 6, Espoo (Niittykumpu)

Omavastuu on 35 €, ja se maksetaan tilille FI97 1745 3000 0956 97 / Helsingin Yrittäjänaiset ry. Kirjoita viestikenttään "Pikkujoulut / osallistujan nimi".

Meitä viihdyttää huikean hauska Red Nose Company, kun lavalle nousevat huippukoomikot Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama. He esittävät katkelman teoksestaan Don Quijote. Esitys sai ensi-iltansa vuonna 2019 Helsingissä, ja se on kiertänyt kaupunginteattereissa muun muassa Lahdessa, Kuopiossa, Turussa ja Tampereella. Teoksen on ohjannut Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto.

Red Nose Company on helsinkiläinen teatteriryhmä, suomalaisen teatteriklovnerian uranuurtaja, jolla on vuosittain yli 100 esitystä ja yli 20 000 katsojaa ympäri maan. Lue lisää: rednose.fi

Menu

Viherversosalaattia, granaattiomenaa, viikunaa, kurkkua ja kirsikkatomaattia

Vinegretteä

Jokirapu-caesarsalaattia

Siikliperunaa, ryytisinappia, silliä ja marinoitua punasipulia

Jääkellarin lohta, hölskykurkkua ja inkivääridressingiä

Rosmariinin kanssa paahdettua punajuurta, aurajuustoa ja mechesalaattia

Endiivi-papusalaattia, parmesanjuustoa ja paahdettua cashewpähkinää

Joululimppua ja vatkattua merisuolavoita

Ylikypsää härkää ja kirsikka-tähtianiskastiketta

Burgundin härkispataa (kasvisvaihtoehto)

Salviaperunoita

Vuohenjuusto-juuresgratiinia

Briejuustoa & gorgonzolaa, emmentaljuustoa & jouluista omena- ja hapankirsikkahilloa

Åbyn näkkileipää ja piparkakkuja

Polkajuustokakkua

Illalliseen kuuluu alkumalja ja kaksi kaatoa viiniä tai alkoholittomat vaihtoehdot.

Omavastuu on 35 €, ja se maksetaan tilille FI97 1745 3000 0956 97 / Helsingin Yrittäjänaiset ry. Kirjoita viestikenttään "Pikkujoulut / osallistujan nimi".

Mahdollisen peruutuksen sattuessa omavastuuta ei palauteta.

Ilmoittaudu mukaan täällä:

https://forms.gle/h8NTjcSU7HzKynttilänlasku itsenäisyyspäivänä ma 6.12. klo 12–14

Aika: to 6.12.2021 kello 12–14

Paikka: Hietaniemen hautausmaa, iso portti

Itsenäisyyspäivänä 6.12. käydään jälleen sankarihaudoilla Hietaniemen hautausmaalla. Laskemme kynttilät sankarihaudoille ja sen jälkeen nautimme glögit lähellä sijaitsevassa ravintolassa.

Ilmoittaudu mukaan täällä:

https://forms.gle/bxq1SwRciChq1dRu9

Oopperan kummitus to 18.11. klo 19

Menestysmusikaalin odotettu paluu!

Teos, joka on hurmannut yleisön Suomessa jo lähes sadan loppuunmyydyn esityksen verran. Yksi Kansallisoopperan kaikkien aikojen suosituimmista esityksistä, Andrew Lloyd Webberin suurmusikaali Oopperan kummitus, palaa ohjelmistoon lokakuussa 2021.

Englantilaisen Andrew Lloyd Webberin säveltämä Oopperan kummitus (The Phantom of the Opera, 1986) on luultavasti maailman kuuluisin musikaali. Sen alkuperäisiä näyttämöversioita on esitetty katkeamatta Lontoossa vuodesta 1986. Teoksella on arvioitu olleen katsojia jo 140 miljoonaa.

Suomen kansallisooppera teki vuonna 2015 musikaalista uuden version, jonka esillepano on kokoluokassaan ainutkertainen. Esityksessä on mukana Suomen kaikkien aikojen suurin ensemble solisteja, kuorolaisia ja tanssijoita. Lavastaja Teppo Järvisen ja pukusuunnittelija Marjaana Mutasen visuaalinen suunnittelu on saanut vaikutteita Leroux’n alkuperäisen romaanin maailman lisäksi useista eri aikakausista.

Oopperan kokonaiskesto on 2h 35 min ja siinä on yksi väliaika (25 min). Väliajalla on tarjoilua kuohuvan kera.

Tapahtuman omavastuu on 40 €, joka maksetaan tilille FI97 1745 3000 0956 97/ Helsingin Yrittäjänaiset ry. Kirjoita viitteeksi Ooppera / osallistujan nimi.

Mahdollisen peruutuksen sattuessa omavastuuta ei palauteta.

Ilmoittaudu täällä:

https://forms.gle/X4yRQBErGovtn1NR9

Syysretki Pälkäneelle: kranssipaja ja viinitastingla 30.10. klo 11–17.30

Tule kanssamme syysretkelle Pälkäneelle! Tutustumme Rönnvikin viinitilan monipuoliseen ja vivahteikkaaseen historiaan ja teemme itse ihanan kranssin kranssipajalla.

Ohjelma

Klo 11 tapaaminen Rönnvikin viinitilalla. Osoite on Hämeenlinnantie 270, 36660 Laitikkala.

Klo 11–12 viinitasting. Samalla kuulemme Mervi Ruohosen yrittäjätarinan, tutustumme Rönnvikin historiaan ja teemme tuotantokierroksen.

Klo 12.15–13.15 bistroruokailu, listalta ennakkoon valitut ruoat. Paikan päällä jokainen voi valita ruokajuomat. Lounas on omakustanteinen ja maksu tapahtuu paikan päällä. Täältä löydät menun: http://ronnvik.com/palvelut-ja-tuotteet/bistro/ Kerro valitsemasi menu etukäteen meilillä osoitteeseen kaisa.tipuri@klaara.com.

Klo 13.15–13.45 ostoksia viinimyymälässä ja talliputiikissa.

Klo 14 siirtyminen Kranssit.fi:n toimitiloihin. Osoite on Onkkaalantie 71 F, 36600 Pälkäne.

Tehdään itse ihana kranssi, kuullaan Elina Karstun yrittäjätarina ja tutustutaan hänen sisustusliikkeeseensä. Kranssit.fi on kranssien, kranssitarvikeiden, sisustuksen ja persoonallisten puutarhatuotteiden erikoisliike.

Tarjolla kahvia ja teetä. Pajan jälkeen saa jäädä tekemään lisäkransseja omalla kustannuksella. Yrittäjänaiset saavat 10 prosentin alennuksen myymäläostoksista ja omakustanteisista kransseista.

Yhdistys maksaa jäsenilleen Rönnvikin viinitilan viinitastingin sekä kranssikurssin tarvikkeineen, arvo yhteensä 75 €. Matkat ja lounas ovat omakustanteiset. Ilmoittamattomista peruutuksista veloitetaan 50 €.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://forms.gle/PPJRBGUzsVBgSxJJA

Matka-aika Helsingistä Pälkäneelle on noin 1,5 tuntia. Onko sinulla tarvetta kyydille tai onko sinun mahdollista ottaa kyytiin muita yrittäjänaisia? Ilmoita kyydin tarpeesta tai vapaista paikoista autossasi osoitteeseen kaisa.tipuri@klaara.com.

kranssit.fi

ronnvik.com

Yrittäjänaisten päivän juhla ma 25.10. klo 18–20.30

Tervetuloa juhlimaan yrittäjänaisia eli meitä!Helsingin Yrittäjänaiset järjestää jäsenilleen yrittäjänaisten päivän juhlan maanantaina 25.10.2021 kello 18–20.30. Juhlapaikkana toimii Helsingin Yrittäjänaisten sali osoitteessa Uudenmaankatu 23 A 2.

Yrittäjänaisten tapaan illan ohjelmassa on mielenkiintoisia yrittäjätarinoita, pieniä puheita ja esityksiä Musiikista vastaavat Marita Taavitsainen ja Mikael Konttinen.

Nostamme myös maljan meille, yrittäjänaisille, ja nautimme herkullisia cocktailpaloja kuohuvan kera.

Yrittäjänaisten päivän juhlassa julkistetaan Helsingin vuoden 2021 yrittäjänainen. Aikaa on myös vapaamuotoiseen seurusteluun ja verkostoitumiseen uusien ja vanhojen tuttujen kanssa.

Tervetuloa! Mekko päälle ja juhlimaan!

Ilmoittaudu täällä:

https://forms.gle/wNxFB6Hvg7NoxkTW8

Avoimet ovet to 7.10. klo 12–20

Etsitkö juhlatilaa noin 40–50 hengen tarpeisiin?

Helsingin Yrittäjänaisten huoneisto tarjoaa upeat puitteet tapahtumille aivan Helsingin sydämessä, loistavien kulkuyhteyksien päässä.

Tule tutustumaan tiloihin torstaina 7.10.2021 klo 12–20. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa.

Keittiössä on täydellinen 50 hengen astiasto, joka on käytössä veloituksetta (arvo 500 €). Voit valmistaa tarjoilut itse tai halutessasi ottaa avuksesi catering-palvelun. Jäsenistössämme on useita erilaisiin tarpeisiin sopivia catering-yrittäjiä, joita voimme suositella.

Huoneisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Uudenmaankatu 23 A 2, Helsinki.

Tilat ovat valmiina tapahtumaasi varten – tervetuloa tutustumaan!

Tilavuokrat seuraavasti:

klo 9–16: 385 €

klo 17–22: 315 €

koko päivä (klo 9–22): 460 €

Lisää infoa: https://www.helsinginyrittajanaiset.fi/7

Yhteydenotot: helsinkihuoneisto@yrittajanaiset.fi

Vierailu Olympiastadionilla ke 22.9. klo 16–18

Kuva Helsingin kaupunginmuseo / Volker von Bonin

Tule tutustumaan kanssamme uudistuneeseen Olympiastadioniin ke 22.9.2021 klo 16–18.

Kokoonnumme ensin yhteen vaihtamaan kuulumiset ja nauttimaan lasillinen kuohuviiniä Olympiastadionin ravintolassa Bistro Stadionissa klo 16, osoite Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki. Skumpan jälkeen siirrymme opastetulle kierrokselle klo 16.30.

Olympiastadion on kokenut merkittävän muodonmuutoksen. Opastetulla stadionkierroksella olet mukana Olympiastadionin tarinassa 1930-luvulta uuteen aikaan asti. Kierroksella pääset vierailemaan stadionin uudessa maanalaisessa maailmassa.

Opastettu kierros alkaa vierailijakeskuksesta. Kierroksen lopuksi on mahdollisuus vierailla myös Urheilumuseossa ja Olympiastadionin tornissa. Museo- ja tornivierailu sisältyvät tähän kierrokseen. Tervetuloa katsomaan, miten stadionin ainutlaatuinen arkkitehtuuri on herätetty uuteen loistoon.

Opastettu stadionkierros pitää sisällään 60 minuutin opastuksen Olympiastadionin ja Urheilumuseon tiloissa, tornivierailu on kierroksen jälkeen. Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä noin 1,5 tuntia sen mukaan, miten kauan haluat viettää aikaa tornissa.

Ilmoittaudu täällä:

https://forms.gle/3vRGTVLzCpjjrSrB6

Huom! Tapahtumassa on omavastuu 10 €, joka maksetaan tilille FI97 1745 3000 0956 97 / Helsingin Yrittäjänaiset ry. Kirjoita viitteeksi osallistujan nimi.Osallistuminen on vahvistettu, kun maksu on maksettu. Mikäli joudut perumaan osallistumisen, omavastuuta ei palauteta.

Lisätietoja kierroksen koronaturvallisuudesta löydät täältä: https://www.stadion.fi/fi/kohteet/stadionkierros

Sinustako sijoittaja? -valmennus ke 8.9. klo 15–17

HUOM! Paikka vaihtunut. Uusi osoite on Helsingin Satamatalo (Olympiaranta 3, 00140 Helsinki), neuvottelutila Salonki.

Oletko kiinnostunut sijoittamisesta,mutta et oikein tiedä, miten lähteä liikkeelle? Tule mukaan Helsingin Yrittäjänaiset ry:n järjestämään valmennukseen, jossa tutustutaan sijoitussuunnitelman tekemiseen.

Käymme läpi seuraavia aiheita

oman sijoittajaprofiilin tunnistaminen

oman riskinsietokyvyn sisäistäminen

allokaatio eli varallisuuden jakaminen eri omaisuuslajeihin

kustannusten minimointi

yksittäisten sijoituskohteiden valitseminen omaisuuslajien sisällä

sijoitusten ajoittaminen.

Esityksen jälkeen pystyt arvioimaan itseäsi sijoittajana ja tekemään omalle riskiprofiilillesi sopivia sijoituksia.

Kouluttajana toimii tilitoimistoyrittäjä, sijoittaja Tiina Pöhö. Tiinalla on 22 vuoden kokemus tilitoimistoyrittäjyydestä. Hänellä on asiakkaina useita sijoitustoimintaa harjoittavia yrittäjiä, joiden kanssa hän on pohtinut sijoittamiseen liittyviä kysymyksiä. Tiina itse on harjoittanut sijoitustoimintaa yli 25 vuotta: hänellä on omakohtaista kokemusta sijoittamisesta sekä yksityishenkilönä että sijoitusyhtiön kautta. Tiinan sijoituksista noin puolet on asunnoissa ja toinen puolikas hajautettuna osakkeisiin, sijoitusvakuutukseen, rahastoihin, talletuksiin ja liiketiloihin.

Tilaisuus järjestetään ke 8.9. klo 15–17 Suomen Yrittäjänaisten toimistolla osoitteessa Vuorikatu 4, Helsinki. Tilaisuus alkaa sushitarjoilulla ruokavaliorajoitukset huomioiden.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu täällä:

https://forms.gle/N7yWS3VM1szcBS5q8

Tapahtuma järjestetään koronarajoituksia noudattaen. Toivomme sinulla olevan rokotukset kunnossa.

Lukupiirissä Bill Brysonin Keho: Opas asukkaalleti 24.8.2021 klo 17.30–19.00

KiLu-klubin lukupiiri kokoontuu taas. Tällä kertaa teemme tutkimusmatkan ihmiskehoon, kun käsittelyssä on suursuosikki Bill Brysonin uutuusteos Keho: Opas asukkaalle (WSOY 2020, suom. Nina Mäki-Kihniä).

Kirjassa Bryson kohdistaa katseensa ihmiskehoon. Mistä me koostumme, mikä saa jalkamme nousemaan, sydämemme pumppaamaan verta ja aivomme ymmärtämään niin iloa kuin surua? Entä millä keinoin ihmiskeho suojaa ja parantaa itseään? Uskomattomien faktojen ja hauskojen esimerkkien avulla Bryson selvittää lukijalle tätä oman elämämme suurinta mysteeriä.

Lukupiirissä keskustelua johdattelee yhdistyksemme jäsen, KiLu-klubia vetävä himolukija Annamari Typpö. Kokoonnumme Helsingin Naisyrittäjien huoneistolla (Uudenmaankatu 23 A 2), jos koronatilanne sen sallii. Muussa tapauksessa lukupiiri tapaa virtuaalisesti Zoomissa. Tämä varmistetaan vielä ennen tapaamista sähköpostitse.

Ilmoittaudu suoraan sähköpostilla osoitteeseen annamari.typpo@eilabertta.fi

Voit osallistua, vaikka et ehtisikään lukea kirjaa kokonaan. Myös uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Supernaisia katsomossa sekä kentällä

Helsingin ja Vantaan Yrittäjänaisten pesispäivä Roihuttarien kanssa!

Torstaina 5.8.2021 klo 16 alkaen Roihuvuoren pesäpallokentällä (os. Satumaanpolku 4, Helsinki).

Tule tutustumaan mestaruustason pesikseen ja pelaajiin. Roihuttaret kutsuvat meidät kopittelemaan ja kokeilemaan pesistä heidän kanssaan. Pääset kentälle verestämään kouluaikojen muistoja, kuulemaan millaista on pelata mestaruustasolla ja mitä haasteita naispelaajilla on.

Ohjelmassa on myös verkostoitumista sekä mielenkiintoinen puheenvuoro tasa-arvosta urheilussa sekä naisjohtajuudesta. Illan kruunaa ottelu Roihuttaret – Lapuan Virkiä.

Kannustetaan yrittäjäenergialla Helsingin naiset voittoon!

Tarjolla pientä suolaista ja kuohuvaa.

Ilmoittaudu mukaan perjantaihin 23.7.2021 mennessä. Näin varmistat paikkasi kopparina tai siepparina!

Ilmoittaudu mukaan tästä

Pieni osallistumismaksu tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja tapahtumasta:

Helsingin Yrittäjänaiset

helsinki@yrittajanaiset.fi

Tavataan huippufiiliksellä!

Retki Hankoon ke 16.6.2021

Voimme vihdoin tavata kasvotusten! Tule hullaantumaan Hangosta Helsingin Yrittäjänaisten järjestämällä retkellä keskiviikkona 16.6.2021. Tapaat upeita yrittäjänaisia ja kuulet mielenkiintoisia yrittäjätarinoita – ja kaiken kruunaa musiikkinautinto.

Tapaamme Hangossa, jonne jokainen tulee omalla kyydillä tai sopii itse kimppakyydin. Hankoon pääsee myös junalla. Sopiva aamujuna lähtee Helsingistä klo 8.36 ja saapuu Hankoon klo 10.30.

Ohjelma

klo 11 yritysvierailu – Ab Costacalida Oy, Ab Lavendel Services Oy, Ab Drottningberg Oy

Heidi Forsman, perustaja, hallituksen puheenjohtaja, vuoden 2019 hankolainen yrittäjä

Max Forsman, toimitusjohtaja

Satamakatu 2

costacalida.fi

klo 12 yritysvierailu – sisustusliike Villa Hima ja Hangon Yrittäjien kuulumiset

Nana Hyry, yrittäjä ja Hangon Yrittäjien puheenjohtaja

Tarjolla kuohuvaa sekä 20 %:n alennus päivän ostoksista

Satamakatu 2

villahima.fi

klo 14 lounaskonsertti Leena Immosen kotona, Luotsikatu 19, Hangonkylä

Leena kertoo tarinoita Hangosta ja pitää puolen tunnin pianokonsertin valkoisella flyygelillä.

Kolmen ruokalajin lounas, joka nautitaan terassilla. Sateen sattuessa siirrymme sisätiloihin.

saaritours.fi

Retkiohjelma ja lounas on ilmainen Helsingin Yrittäjänaisten jäsenille. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme 60 €.

Ilmoittaudu heti, mukaan mahtuu vain 20 henkeä!

Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/P1ERk3JV79JC2jK89

Lukupiirissä Petra Rautiaisen Tuhkaan piirretty maati 27.4.2021 klo 17.30–19.00

KiLu-klubin lukupiiri kokoontuu taas. Tällä kertaa matkaamme Lappiin, kun käsittelyssä on Petra Rautiaisen esikoisromaani Tuhkaan piirretty maa (Otava 2020). Päihdyttäväksi lukuelämykseksi kuvailtu tarina kertoo Lapin jälleenrakennuksesta, vankileirien salaisuuksista ja saamelaisten pakkosuomalaistamisesta. Voit lukea kirjasta lisää täällä.

Lukupiirissä keskustelua johdattelee yhdistyksemme jäsen, KiLu-klubia vetävä himolukija Annamari Typpö, ja se järjestetään verkossa Zoom-tapaamisena. Linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapaamista.

Ilmoittaudu suoraan sähköpostilla osoitteeseen annamari.typpo@eilabertta.fi

Voit osallistua, vaikka et ehtisikään lukea kirjaa kokonaan. Myös uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Naistenpäivän tapahtuma ma 8.3.2021 klo 9.30–10.30Business Finland osana yritysten tukiverkostoa

Puhumassa Satu Maaranen, johtaja, Business Finland.

Tule kuulemaan, mikä on Business Finland ja miten se auttaa yrityksiä menestymään yhdessä kumppaneidensa kanssa.

Business Finlandin puheenvuoron jälkeen vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan siitä, miten uudet rajoitukset vaikuttavat meidän jokaisen bisnekseen.

Ilmoittaudu täällä viimeistään su 7.3. klo 23.00: https://forms.gle/RHSXoQCSsdg8Q9B1A

Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki maanantaiaamuna 8.3. ennen tilaisuuden alkua.

Tervetuloa!

Kuva: Business Finland

Lukupiiri verkossa: Antti Röngän Jalat ilmassati 9.3. klo 17.30–19.00

KiLu-klubin lukupiiri kokoontuu taas. Tällä kertaa käsittelyssä on Jalat ilmassa (Gummerus 2019), Antti Röngän (s. 1996) esikoisromaani, omakohtainen kertomus kiusaamisen jättämistä arvista.

Voit lukea teoksesta lisää täällä:

https://www.gummerus.fi/fi/kirja/9789512414772/jal...

Lukupiirissä keskustelua johdattelee yhdistyksemme jäsen, KiLu-klubia vetävä himolukija Annamari Typpö, ja se järjestetään verkossa Zoom-tapaamisena. Linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapaamista.

Ilmoittaudu suoraan sähköpostilla osoitteeseen annamari.typpo@eilabertta.fi

Voit osallistua, vaikka et ehtisikään lukea kirjaa kokonaan. Myös uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Lukupiiri verkossa: Hans Roslingin Faktojen maailmama 25.1. klo 17.30–19.00

KiLu-klubin lukupiiri kokoontuu taas. Tällä kertaa tartumme tietokirjaan. Keskustelussa on ruotsalaisen Hans Roslingin postuumisti julkaistu ja maailmanmenestykseksi noussut teos Faktojen maailma (Otava 2018), joka oikoo tilastotieteen keinoin ihmisten liian negatiiviseksi vääristynyttä maailmankuvaa.

Hans Rosling (1948–2017) oli maailmankuulu ruotsalainen lääkäri ja tilastovelho, joka omisti elämänsä viimeiset vuodet ihmiskunnan hyvinvoinnin kehitystä kuvaavan tilastotiedon havainnollistamiselle. Faktojen maailma on hänen viimeinen taistelunsa tietämättömyyttä vastaan. Siinä hän osoittaa, kuinka maailma on jo nyt parempi paikka kuin uskommekaan ja kuinka kehitystä tapahtuu jatkuvasti myönteiseen suuntaan: syntyvyyden kasvu taittuu, sukupuolten välinen tasa-arvo lisääntyy ja äärimmäisessä köyhyydessä elävien määrä pienenee.

Lukupiirissä keskustelua johdattelee yhdistyksemme jäsen, KiLu-klubia vetävä himolukija Annamari Typpö, ja se järjestetään verkossa Zoom-tapaamisena. Linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapaamista.

Voit osallistua, vaikka et ehtisikään lukea kirjaa kokonaan. Myös uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Ilmoittaudu Lyytissä:

https://www.lyyti.in/faktojenmaailma

Visuaalisen ilmeen merkitys yrittäjälle – aamukahvit Marke Koon kanssa ti 15.12. klo 9.00–10.00

Hei! Olen Marke Koo, graafikko, monipuolinen visualisti, AD – virallisemmin Marke Kaikkonen. Usean tunnetun yritysilmeen ja brändäyksen takana oleva suunnittelija. Aamukahveilla annan käytännönläheisiä vinkkejä ja esimerkkejä yrityksen visuaalisen ilmeen kehittämiseksi.

Yrityksen visuaalinen ilme kertoo bisneksesi luonteesta ja on näyteikkuna työhösi ja yritykseesi. Kukaan ei ole graafikko syntyessään, mutta onneksi jokainen voi oppia hyvän visuaalisen ilmeen perusteet.

Tule mukaan! Tapahtuma on maksuton! Ilmoittaudu mukaan Lyytissä ma 14.12. klo 19 mennessä:https://www.lyyti.in/aamukahvit-marke-koon-kanssa

Saat paluupostissa sähköpostiisi linkin aamukahville.