Tulevat jäsentapahtumat

Tietoa tapahtumista ja ilmoittautumislinkit. Poimi parhaat päältä ja ilmoittaudu heti mukaan.

Onko sinulla ehdotus Helsingin Yrittäjänaisten jäsenille järjestettävistä tapahtumista? Ota yhteyttä sähköpostilla: helsinki@yrittajanaiset.fi

Vuonna 2020 mielenkiintoisia tapahtumia on paljon, ja niistä kerrotaan kuukausittain jäsenkirjeessä sekä yhdistyksen Facebook-ryhmässä ja näillä sivuilla. Tervetuloa verkostoitumaan, oppimaan ja viihtymään.

  • to 11.6. Leiritulilla verkossa
  • ti 16.6. Lukupiiri
  • ti 25.8. Elotreffit

Leiritulilla verkossa to 11.6. klo 15–16

Leiritulilla vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan ajankohtaisista asioista. Kesäkuussa leiritullilla ollaan Google Meetissä ja leiritulet sytyttää tapahtumavastaava Kaisa Tipuri.

Ilmoittaudu ennakkoon, kutsu tapahtumaan saapuu erikseen.

Tästä mukaan: https://www.lyyti.in/Leiritulilla_verkossa_4195

Lukupiirissä Piia Leinon Yliaika ti 16.6. klo 17.30–19

KiLu-klubin oma lukupiiri tapaa taas ti 16.6. Tällä kerralla keskustelemme Piia Leinon tuoreesta romaanista Yliaika. Se on dystopia Suomesta vuonna 2052, jolloin maa kukoistaa ja pääkaupungin kaduilla kulkee vain nuorekkaita ihmisiä – Suomen kansalaisuus nimittäin on rajattu alle 75-vuotiaille.


Kirja on tilattavissa esimerkiksi kustantajan kautta painettuna kirjana sekä ääni- tai e-kirjana: https://kustantamo.sets.fi/kirja/yliaika/

Sitä löytyy myös kirjakaupoista sekä lukuaikapalveluista.

Kirjailijan haastattelu Helsingin Sanomissa: https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006464103.html

Lukupiirissä keskustelua johdattelee yhdistyksemme jäsen, KiLu-klubia vetävä himolukija Annamari Typpö. Olet tervetullut mukaan, vaikka et olisi lukenut kirjaa. Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen, viimeistään edellisenä päivänä tapahtuman ilmoittautumislinkin kautta.

Lukupiiri järjestetään virtuaalisesti Zoom-palvelussa. Tapahtuman osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/lukupiiri_yliaika

Elotreffit to 25.8. klo 16


Tavataan ja vaihdetaan kuulumisia grilli-illan merkeissä. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.


Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/elotreffit