Jäsenedut

Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä voit vuoden aikana osallistua lukuisiin monipuolisiin tilaisuuksiin jäsenhintaan edullisesti.

Vuoden 2021 laskettu jäsenetusi oli 426 euroa eli todella nopeasti saat jäsenmaksusi takaisin triplasti, osallistumalla tapahtumiin. Niistä kerrotaan täällä kotisivuilla https://www.helsinginyrittajanaiset.fi/4 ja myös jäsenkirjeissämme, jäsenille tarkoitetussa suljetussa Facebookin keskusteluryhmässä ja Instagramissa.

Siis liity Hyn suljettuun Facebook-ryhmään nyt. Ryhmässä voit pyytää apua, verkostoitua, myydä ja markkinoida omia tuotteita ja palveluita Hyn - jäsenille. Osallistumalla ryhmän keskusteluihin verkostoidut rautaisten yrittäjänaisten kanssa.

Jäsenet esiin!

Haluatko esitellä itsesi ja yrityksesi Helsingin Yrittäjänaisten jäsenistölle: salatussa Facebook-ryhmässä ja/tai julkisella Facebook-sivulla? Hyn Instagramissa?. Voit kertoa oman pandemiatarinasi? Jakaa oman menestysreseptisi? Markkinoida tuotteita jne. Ota yhteys yhdistyksen viestintätiimiin, niin kerromme lisää.

Stipendit

Helsingin Yrittäjänaiset ry:n jäsenetu on vuosittain jaettavat henkilökohtaiset stipendit, Jonka avulla kehität omaa liiketoiminnan osaamistasi ja nautit kulttuuritarjonnasta. Lue täyttyvätkö koulutus stipendiehdot kohdallasi https://www.helsinginyrittajanaiset.fi/10 .

Suomen Yrittäjänaisten (liiton) jäsenedut kuuluvat jäsenetuihimme.

Kun tarvitset lakineuvontaa ja haluat näyttää maailmalle, että olet Yrittäjänainen, niin klikkaa alla olevaa linkkiä ja tutustu Sinulle kuuluviin etuihin alla olevasta linkistä.


Vuokraa Sali

Jäsenenämme voit vuokrata Salin jäsenhinnalla, jossa tapahtumasi saa arvoisensa puitteet. Hinnasto voimassa toistaiseksi! Lisää tietoa vuokrauksesta.

Jäsenenä saat entistäkin edullisemmat vuokraushinnat 1.1.2023 alkaen:

9-16 päivä (7 h) jäsenhinta 250 €

17-21 ilta (4 h) jäsenhinta 250 €

9-21 koko päivä (12 h) jäsenhinta 350 €

Huoneistoa vuokraamalla keräämme rahaa Hyn toimintaan ja siksi on tärkeää, että jokainen suosittelee huoneistoa ja vuokraa tilaa oman yrityksensä tapahtumiin ja perhejuhliin.
Kiitos etukäteen suositteluista ja vuokrauksista.

Helsingin Yrittäjänaiset ry ei ole arvonlisäverovelvollinen.