Jäsenedut

Tapahtumat

Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä voit vuoden aikana osallistua lukuisiin monipuolisiin tilaisuuksiin jäsenhintaan edullisesti. Tapahtumat löydät hyvissä ajoin tapahtumakalenterista ja niistä kerrotaan myös jäsenkirjeissämme.

Stipendit

Mahtava etu Helsingin Yrittäjänaisten jäsenille on myös Rauha Hasselblattin rahastosta haettava stipendi yrittäjän omiin jatkokulutus- ja kulttuurihankkeisiin. Rauha Hasselblattin tuella yhdistyksemme voi järjestää myös ryhmille tapahtumia ja opinto- ja kulttuurimatkoja kotimaassa ja ulkomailla.

Mainostaminen jäsenkirjeessä

Helsingin yrittäjänaisten jäsenet voivat mainostaa ja välittää omaa materiaalia jäsenpostituksen yhteydessä sähköisesti ja perinteisesti postittamalla.

Mainostaja tavoittaa jäsenkirjeellä lähes 400 yrittäjänaista. Jäsenrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Tarjoamme jäsenkirjeissä mainostamiseen viiden rivin ilmoitustilaa, jossa on enintään 450 merkkiä. Mainoksen kertajulkaisu maksaa 50 € ja se erotetaan jäsenkirjeen sisällöstä selkeästi otsikolla "Ilmoitus". Ilmoitustekstin tulee olla valmiiksi toimitettu ja siitä vastaa ilmoittaja. Ilmoitusta voi laajentaa myös riveittäin. Tällöin jokainen alkava uusi rivi maksaa 10 euroa kappale. Rivien maksimimäärä on 10 riviä.

Jäsenkirjeen yhteydessä lähetettävä sähköinen liitetiedosto maksaa 200 €.

Manuaalinen postitus maksaa myös 200 €. Siihen hinnoitellaan lisäksi voimassa olevat postimaksuluokan mukaiset kulut.

Yrittäjänaisten Keskusliiton jäsenedut

Ollessasi Helsingin Yrittäjänaisten jäsen, olet oikeutettu käyttämään myös keskusliittomme jäsenetuja. Katso www.yrittajanaiset.fi

Hyödyntäkää jäsenetuja

Muistakaa tarkistaa aika ajoin voimassa olevat jäsenedut Keskusliiton sivujen extranetista. Sieltä löytyy sekä pysyviä että kausittain vaihtuvia etuja. Käyttäkää etuja hyväksenne, sillä tavoin säilytämme ne.